Proefles aanvragen

Kennismaking of proefles bij Autorijschool Groenland

Je kunt geheel vrijblijvend een proefles reserveren. Na deze kennismaking van  60 minuten kun je kiezen of je de opleiding verder wilt vervolgen en kun je je inschrijven via het inschrijf formulier die je bij aanmelding van de proefles hebt toegestuurd gekregen. De proefles bedraagt de normale prijs van € 50,00 en als je de opleiding verder wilt volgen wordt dit bedrag ingezet voor de BORG. Wij berekenen per inschrijving € 80,00 borg en met bijbetaling van € 30,00 is deze dan voldaan. Aan het einde van de opleiding wordt de borg door ons teruggestort.

De uitslag

We kunnen tijdens een proefles niet vertellen hoeveel lessen je nodig hebt, dat hangt van verschillende factoren af.  Je kunt veel gevoel hebben voor de techniek maar niet in het overzicht wat niet in te schatten is in 60 minuten, daar komt meer voor kijken.  Je krijgt het aantal lessen wat nodig is om een goede en veilige weggebruiker te worden.

Evenals de pakketten die wij aanbieden, daarin is het niet gezegd dat het rijbewijs binnen het pakket gehaald kan worden, alle pakketten zijn start pakketten. Er kunnen altijd nog lessen bij komen , deze kun je dan per 10 lessen bij kopen of per les contant betalen. Zo krijg je een opleiding op maat en hebben wij er alle vertrouwen in dat je in één keer slaagt.

Praktijk rijtest
De instructeur haalt je op het afgesproken tijdstip op het door jou opgegeven adres en rijdt naar een rustige plaats waar je dan zelf achter het stuur mag plaatsnemen. De instructeur let hierbij op inzicht en motorische vaardigheden, inzet, leergierigheid en motivatie. De volgende onderdelen komen in deze rijtest aan bod:
  • Stuurtechniek
  • Wegrijden en stoppen
  • Schakelen
  • Plaats op de weg
  • Kijktechniek
Proefles aanvragen
Een proefles kan je eenvoudig aanvragen via onderstaand formulier. Het is geheel vrijblijvend om een proefles aan te vragen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen. De gratis proefles is alleen voor leerlingen die niet eerder lessen hebben gevolgd bij een andere rijschool(en)
Een moment geduld aub.