Theorie leren

Theorie leren

Bereid je goed voor op het theorie-examen!
Theorie leren en in één keer slagen. Dat wil iedereen, maar slechts de helft van de leerlingen slaagt voor het theorie-examen! Veel mensen denken het theorie-examen ‘wel even te halen’ en zakken hierdoor. Een goede instelling is belangrijk tijdens de periode dat je je rijbewijs B wilt halen. Dit begint bij concentratie en een gedegen voorbereiding.
Reserveer je theorie-examen meteen als je start met je rijopleiding!
Het bijtijds reserveren van het theorie-examen heeft ook als voordeel dat je naar deze datum kunt toewerken. Neem de tijd om de stof te kunnen leren en oefenen. Er zijn veel hoofdstukken die je moet leren en oefenen, deze kun je niet in een dag in je hoofd stampen. Neem hier echt ruim de tijd voor, het liefst enkele weken. De huiswerkbelasting is ongeveer 30/40 uur. Uiterlijk voor je 15e rijles moet je geslaagd zijn voor je theorie-examen!
Bericht van het C.B.R. Proef met testvragen in het theorie-examen
Vanaf 1 oktober 2018 starten we een proef waarbij we nieuwe examenvragen gaan testen. Dit doen we in de theorie-examens voor auto, motor en bromfiets. Je krijgt dan twee extra vragen in het theorie-examen. De twee testvragen tellen niet mee voor het eindresultaat. De proef duurt tot 1 maart 2019.
  • De testvragen zien er hetzelfde uit als de andere vragen in het examen.
  • Je weet niet welke vragen de testvragen zijn.
  • De testvragen staan niet op een vaste plek in het examen, maar komen alleen voor in het examenonderdeel Verkeersregels & verkeersinzicht.
  • Je hebt voldoende tijd om alle vragen te beantwoorden.
Waarom een proef?
Door het inzetten van testvragen kunnen we nog beter onderzoeken of examenvragen geschikt zijn om in het theorie-examen op te nemen. We onderzoeken of de testvragen bruikbaar zijn om uiteindelijk mee te mogen tellen voor het examenresultaat.
Contact opnemen
Heb je een vraag of opmerking waarover je één van ons zou willen spreken? Dan kun je contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens of via het contactformulier.
Seringenhof 12
1943 MZ Beverwijk
Tel: 0251-220608
Mob: 06-28997078
E-mail: info@keesgroenland.nl