Theorie leren

Theorie leren

7
Geheel online en aangepast aan theorie-examen CBR
(Klik op de auto voor in te loggen of een DEMO te bekijken)
De theorie bestaat uit honderden 3D animaties, waarbij een stem de uitleg geeft. Je kunt maximaal 4 maanden inloggen op deze cursus daarna wordt het account gesloten. Er wordt visueel weergegeven wat de wetsteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten. Bovendien kun je de teksten die je bij het filmpje hoort, nog een keer op je gemak doorlezen. We presenteren de vragen in de proefexamens net zo als in de nieuwste CBR-examens, zodat de voorbereiding op het theorie-examen zo effectief mogelijk is.
De oefenexamens bestaan – net als het echte theorie-examen – uit vijfentwintig vragen gevaarherkenning (waarvan je er dertien goed moet hebben) en dertig wet- en regelkennisvragen, aangevuld met tien inzichtvragen. Van die laatste veertig moet je er vijfendertig goed hebben.
De gemaakte examens zijn na te kijken, inclusief het gegeven antwoord en de motivatie op de vraag. Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan, en waarom dat fout is. Een betere manier om voor je theorie-examen te oefenen is er niet!
Klassikale theoriecursus
Bij leerproblemen kun je een theorieweekend boeken, dit weekend bestaat uit  een klassikale les op zaterdag van 09.00 tot 14.00, zondag van 09.00 tot 14.00 en maandag van 18.30 tot 21.00 aansluitend is het theorie examen. Aan het einde van iedere maand wordt er een cursus gegeven. De kosten hiervoor bedragen € 140,00 inclusief examen. Voor meer informatie info@keesgroenland.nl of 0251-220608.
Wijzigingen theorie-examen
Vanaf 1 juli kunnen kandidaten door het theorie-examen auto, motor en bromfiets bladeren en vragen markeren. Daarnaast is er geen antwoordtijd per vraag ingesteld. De examentijd kan dus zelf worden ingedeeld. Het examenonderdeel ‘Gevaarherkenning’ in het theorie-examen voor de auto krijgt deze opties niet. Er verandert niets aan de inhoud van de theorie-examens. De blader- en markeermogelijkheid in het examen is eerder al getest en kandidaten zijn er heel tevreden over. Meer informatie over hoe het bladeren en markeren werkt is te vinden op de pagina: www.cbr.nl/theoriebladeren.pp.