Rijlessen B

Rijlessen B

lRijlessen mag je volgen vanaf 16,5 jaar, dit project heet 2todrive http://www.2todrive.nl/jongeren/home/. Vanaf 16 jaar mag je al het theorie examen afleggen. En vanaf 17 jaar mag je de tussentijdse toets en praktijkexamen afleggen voor je rijbewijs B. Als je slaagt mag je tot je 18e jaar rijden onder begeleiding van een coach. Daarvoor moet je een begeleiderspas aanvragen. Let op dat je de begeleiderspas tijdig aanvraagt want bij het afhalen van het rijbewijs moet je deze kunnen tonen!

Onze lespakketten

Wij bieden verschillende pakketten aan, maar het meest gekozen is het uitgebreide PAKKET B. Hierin is 30 uur ( 20 lessen van 90 minuten)  les verwerkt en alle bijkomende kosten zoals, het leerpakket voor de theorie, de TTT (tussentijdse toets), het praktijkboek en het 1ste praktijk examen. Kortom, alleen de lessen komen er nog bij die nodig zijn ná die 30 uur. Wij kunnen niet van te voren zeggen hoeveel lessen iemand exact nodig heeft. Dat hangt van verschillende factoren af maar één ding staat vast, je krijgt nooit meer lessen dan nodig is. Wij weten met onze lange ervaring wat er van de kandidaat verwacht wordt bij het C.B.R  en andersom weten de examinatoren wat ze van ons kunnen verwachten. De lessen worden stapsgewijs opgebouwd volgens de R.I.S. (rijopleiding in stappen) methode, je gaat nooit een eerste les achter het stuur want de instructeur rijdt zelf naar een rustige plek om daar eerst de nodige uitleg te geven. En van daaruit start je dan met de les.

Onze examenlocaties

HAARLEM/ SCHALKWIJK is onze examenplaats, dus ook de lessen vinden plaats rond dat gebied. Onze lessen duren minimaal 90 minuten per les. Deze tijd hebben we nodig om een goed gestructureerd lesplan te behandelen. Ben je wat verder gevorderd nemen we ook een route naar een andere plaats, bijvoorbeeld Amsterdam, Schiphol z.g.n. een passagier ophalen of wegbrengen. Leerlingen die examen afleggen in HAARLEM kunnen zich bij ons aanmelden uit de regio IJmond, Castricum, Uitgeest en van Haarlem en omgeving, tot Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Leerlingen die examen willen afleggen in ALKMAAR kunnen zich bij ons aanmelden uit, Akersloot, Limmen, Heiloo, Castricum. Je houdt je vaste instructeur behoudens vakantie of ziekten, dan worden de lessen overgenomen door een van de andere instructeurs. Wij hebben veel ervaring in het versneld opleiden de z.g. SPOED OPLEIDINGINGEN.

Heb je een opmerking of nog vragen?

Één aanspreekpunt, 24 uur per dag bereikbaar per email en per telefoon 7 dagen per week van 08.00 tot 22.00. De e-mails worden direct beantwoord. Ook maken we de afspraken met u door middel van de BOVAG lesovereenkomst, en zijn aangesloten bij het BOVAG garantiefonds , (link: http://www.bovag.nl/garantiefonds) Voor meer informatie kun je ons mailen op info@keesgroenland.nl of bellen naar 0251-220608 of 06-22788923. Ook kun je natuurlijk het onderstaand formulier invullen.

Een moment geduld aub.